Zonnepanelen

Voor veel mensen met zonnepanelen zal het even wennen zijn. De gedachte dat de belastingdienst u sinds kort beschouwt als ondernemer. Helaas met alle bijbehorende verplichtingen, zoals een (BTW)administratie. Maar maakt u zich geen zorgen. Wij helpen.

Vervelend genoeg heeft een uitspraak van het Europese hof als gevolg, dat mensen met zonnepanelen (die een bepaalde hoeveelheid stroom retour leveren aan de energieleverancier) voortaan hun (BTW)administratie moeten bijhouden en inzichtelijk maken.

Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over de voorwaarden en de eisen. Bijvoorbeeld of u nog recht heeft op teruggave van de BTW over de aanschaf van uw zonnepanelen. We beantwoorden graag de meest gestelde vragen. En we zijn er om u te helpen.

Administratiekantoor L. Damstra is een klein familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. We werken voor veel verschillende bedrijven die ons al jaren trouw zijn. Maar we doen ook belastingaangiften voor particulieren.

Mensen gaan bij ons boven cijfers: we hanteren daarom ook aangepaste tarieven. En we zitten in de buurt. Kom gerust langs met uw vragen

theme by teslathemes